dimarts, d’abril 25, 2006

LA MUNTANYA DE LES ORELLES DE CAVALL (MAISAN)La foto no és gaire bona, però s'hi pot apreciar que les dues muntanyes (són més aviat dues grans roques) que formen Maisan, semblen les orelles d'un cavall. Aquí vam anar d'excursió la Maki i jo aquest diumenge passat, dia de Sant Jordi. Estem fent una llista dels llocs interessants de Corea que ens queden per veure, i els anirem visitant així que poguem. De manera que prepareu-vos a viatjar amb nosaltres.

Aquest diumenge va tocar aquesta muntanya que està a quaranta minuts de Jeonju. És força coneguda per aquesta peculiaritat física que té, i per un temple que de seguida veureu. Per cert que pensant en el viatge no vam caure que era 23 d'abril, així que no hi va haver rosa ni llibre... però al dia següent sí :)
El dia va començar assoleiat, però com veieu a la foto al final va ploure. Però ben bé al final, quan ja marxàvem. En arribar a la ciutat de Jinan havíem d'agafar un autobús per anar fins a la muntanya. Aquest ens havia de dur fins el temple, però el conductor d'un altre autobús ens va dir que pugéssim al seu que ens deixaria en un lloc millor. Mentre hi anàvem (sols, perquè no hi havia ningú més a l'autobús) l'home ens anava fent de guia, parant fins i tot per tal que poguéssim fer una foto. Al final ens va deixar a l'inici d'una carretera per la quan havíem d'anar caminant fins el temple. Va ser molt millor, com ell deia, perquè així vam passejar per un carrer ple de cirerers, un altre temple i un llac.
Un parell de comentaris: el passeig dels cirerers queda espatllat per la típica "cutrada" coreana, en aquest cas una mena de fireta amb música i atraccions; el barret me'l vaig comprar allà mateix perquè em feia por que el Sol em cremés; i la nena és una espontània :D

Al final del recorregut vam arribar al temple. És molt maco, però l'hi havien posat uns farolets de colors una mica cutres... i a més hi havia massa gent.Després d'això, ja us dic, va ploure. Però va ser només una estona, i anàvem preparats. Fins a la propera excursió!

P.D.: Gràcies per aquestes segones felicitacions endarrerides :)

2 Comments:

At dimarts, d’abril 25, 2006, Anonymous Anònim said...

Ostres tu.. quin cap que tinc. (Crec que encara en tinc... )

*Checks for head.*

Sips, sembla ser que encara esta sobre el meu coll.


Feliç Sant Tu! (Amb retard) ^_^

 
At dimarts, d’abril 25, 2006, Anonymous Anònim said...

Erm... no puc editar comentaris anònims, així que en faig un altre. Apa.

OMGWTFKTHX2U!!!one1!!!11!!

Soc en Dd, suposo que ho sabies, pero per si de cas. ^_^`


Dd.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home