dilluns, de desembre 12, 2005

AQUESTA SETMANA

Està fotent un fred que pela! Tant, que la neu que va caure el cap de setmana passat, encara no s'ha fos del tot. I com que aquesta nit ha nevat una mica, doncs encara n'hi ha més. Jo he estat malalt aquest dies i no he anat gaire a classe. Simplement m'he estat a la meva habitació llegint, estudiant una mica i mirant pel·lis (m'estic baixant uns quants episodis d'Star Trek).

El cap de setmana, però ja estava millor i he sortit. El dissabte vaig anar amb l'Eszter i el Raphaël (que la setmana anterior havien tallat, però que ara sembla que tornen a sortir... c'est l'amour) a un museu del paper que hi ha en una fàbrica de paper al mateix Jeonju: Pan Asia Paper Museum. No és gaire gran, però està bé. S'hi parla de la història del paper (per una vegada hem sentit parlar de coses que passen -o han passat- fora de Corea, i en anglès!), i hi ha algunes mostres de gran antiguitat.
Després vam anar al centre a donar una volta, i vam sopar en una pizzeria. Aquí podeu veure el principal carrer / zona comercial. Sembla que estigui decorat especialment per al Nadal, però quan vam arribar aquí a l'estiu ja tenia aquestes llums.A banda d'això he anat un parell de vegades al DVD Room amb en Raphaël. Primer vam veure "Assault on Precinct 13", un "remake" de l'original del Carpenter. I ahir una coreana sobre un "psycho-killer". Prescindibles les dues...

I algú es preguntarà on és la Maki. Doncs ha estat a Seül amb la seva mare i la seva germana que l'han vingut a visitar. Per Nadal serà ella qui vagi al Japó, i jo me n'aniré... a Taiwan!! Sí, sí. L'Eszter i jo ja hem comprat els bitllets. Però això és una història que ja arribarà :)